SAMEN GAAN WE EEN VERSCHIL MAKEN

Voor elke deelnemer aan het event “The Future is Now” zal Conclusion Mediaan € 20 doneren. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om drie goede doelen te sponsoren die zich inzetten voor de toekomst van de mensheid, onze kinderen en de toekomst van onze wereld. Het geld zal worden gedoneerd aan het goede doel dat door de deelnemer is gekozen.

KIES JE DONATIE

FAIRCLIMATEFUND BIOGAS PROJECT

In India koken de meeste plattelandsbewoners (800 miljoen mensen) nog steeds op open vuur. Dit heeft niet alleen een negatieve impact op het klimaat, maar ook op de volksgezondheid. Sinds begin 2022 neemt Conclusion Mediaan deel aan het project “Schoon koken met biogas” van FairClimateFund. Dit project helpt gezinnen op het Indiase platteland om over te schakelen van koken op open vuur naar een nieuwe schone manier van koken met biogas. Zo krijgen gezinnen op het platteland van India toegang tot een 100% duurzame en schone manier van koken. Dankzij dit project kunnen we in totaal 226 ton CO2-uitstoot compenseren.

CENTRUM KINDERHANDEL EN MENSENHANDEL (CKM)

Elk jaar worden duizenden jongens en meisjes, mannen en vrouwen in Nederland het slachtoffer van mensenhandel. Het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel (CKM) strijdt tegen deze praktijken. Ze innoveren, onderzoeken en agenderen. Het CKM participeert in diverse spraakmakende (internationale) pilots, proeftuinen en projecten, doet zelf onderzoek, voert jaarlijks diverse bewustwordingscampagnes en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan o.a. beleidsmakers en hulporganisaties.

CLEAN AIR TASK FORCE (CATF)

Clean Air Task Force (CATF) CATF zet zich in voor de snelle vermindering van emissies en de ontwikkeling van duurzame klimaatoplossingen. Hun missie is het stimuleren van de technologische en beleidsveranderingen die nodig zijn om op betaalbare wijze een energie-efficiënte maatschappij zonder CO2-uitstoot tot stand te brengen. Door middel van technologische innovatie willen zij het volledige scala aan CO2-vrije alternatieven beschikbaar maken, waaronder geavanceerde hernieuwbare energiebronnen, koolstofvrije brandstoffen, koolstofafvang en geavanceerde kernenergie tegen een betaalbare prijs.

DANKJEWEL!

Hartelijk dank voor je hulp! Laat je contactgegevens achter en we houden je op de hoogte over hoe jouw steun een wereldwijd verschil maakt.